Vegyél fel új szokásokat és hagyd magad mögött a régieket! – megújító tavaszi elvonulás a Pilisben - 2015. 03. 19-22.

Vegyél fel új szokásokat és hagyd magad mögött a régieket! – megújító tavaszi elvonulás a Pilisben – 2015. 03. 19-22.

Évente 4 nagy csomópontot tartanak számon az ősi kultúrák és az asztrológusok . Ezekből egyik a tavaszi napéjegyenlőség, mely egyben a csillagászati új év kezdete. Beköszönt a tavasz, új élet sarjad a természetben. Ebben az évben egy kivételes napfogyatkozással kísért tavaszi napéjegyenlőséggel köszönthetjük a tavasz kezdetét, az új ciklust.

Március 19. a természet-es óév utolsó napja és március 20. az új év első napja. Ebben az időszakban érdemes visszavonulni és számot vetni az elmúlt év történéseivel, és felkészülni az új ciklusra. Vegyél fel új szokásokat és hagyd magad mögött a régieket, mint amikor a kígyó levedli bőrét, és a növekedés láthatóvá válik – buzdít a  Csillagleső. Ugyanis az évnek ez az időszaka a legalkalmasabb az újjászületésre.

Tavaszi születésű vagyok, és sosem éreztem azt, hogy az „Újév” január 1-én kezdődik. Az új év, az új ciklus akkor kezdődik, amikor rügyezni kezdenek a fák, bokrok, a finom, friss leveleken átsüt az egyre melegedő Nap. Így van összhangban a természet rendjével a lezárás és újrakezdés.

A napéjegyenlőség, márc. 21-e után elkezdenek hosszabbodni a nappalok, így egyre erősödik a Fény, és rövidülnek az éjszakák. Éledni kezd a természet, és vele együtt mi is.

Hol máshol lehetne legédesebben újjászületni, mint a természetben? J

Egy vadregényes tündérlakot választottam erre az együttlétre, mely remek helyszín ahhoz, hogy lerázzuk magunkról a téli fagyosságot és örömteli együtt-létben szülessünk bele az újba.

A programról…

Megérkezés után elkezdünk lelassulni és átrezegtetjük magunkon a természetet.

Reggelente kundalini jógával, meditációval köszöntjük a napot. Ez az, ami biztos!

Napközben és este  kedvünk szerint fogunk, kirándulni, forrásvizet inni, tudatosan lélegezni a természetben, szabadon táncolni, énekelni, mantrázni, játszani és közösen főzni.

Március 20-án Újhold lesz, ami mindig az új kezdetek támogatója, régi szokások elengedését segítő, megújulást hozó égi ajándék. Ez a 4 nap valódi választóvonal lehet régi és új között, ha megengeded magadnak, hogy elvárások nélkül a megszokott napi rutint, szokásokat megtörve légy jelen és megtapasztald, hogy ha elengeded a régit, törvényszerűen megjelenik az ÚJ.

Ezen az elvonulás egy tavaszi belső nagytakarítást is végzünk, ezért ún. monodiétát tervezek. A napi 3-szori étkezésünk minden nap ugyanaz lesz. Reggel zabpehely gyümölccsel, ebéd fűszeres mungóbabos rizs, párolt zöldségekkel és salátával, vacsora pedig gyümölcsturmix

Időpont: 2015. Március 19-22.

Helyszín: Pilisszentkereszt Rózsaszín Béka Apartman

Részvételi díj: 33 000 ft mely tartalmazza az étkezéseket, szállást és a programokat

Utazás: telekocsikkal

Kérlek, hogy részvételi szándékodat március 1.-ig jelezd e-mailben: hanna.hearth@gmail.com

A jelentkezést 10 000 ft előleg befizetésével tudom elfogadni.

Ha hívást érzel ne sokat gondolkodj, mert max. 10 főnek van szállás a házban.

Szeretettel várlak,

Hanna