Találj NŐként Önmagadra - spiritualitás és szexualitás - kundalini jóga sorozat 2016. 03.29-től

Találj NŐként Önmagadra – spiritualitás és szexualitás – kundalini jóga sorozat 2016. 03.29-től

„A nőket hév hatja át. Ez egy föld alatti, változó lánggal, de folyamatosan égő tűzhöz hasonlít. Az innen kiáradó energiából táplálkozva cselekszik a nő aszerint, ahogyan megfelelőnek látja. A nők heve nem szexuális izgalmi állapot, hanem az érzékelés szintjén megélt intenzív tudatosság, amely ugyan magában foglalja szexualitásukat, de nem csak erre korlátozódik. ”- Clarissa Pinkola Estes

A szexuális energia a legerősebb energia, egy intenzív erőforrás. A női szexualitást hallgatás övezi konkrét és átvitt értelemben.
Valaha, amikor még a Nagy Istennőnek helye volt az emberek szívében és tudatában, a test és a lélek egységat alkotott. Nem vált külön a testiség a magas rezgésű spirituális élményektől.
A keresztény kultúrkörben a szexualitást és a spiritualitást totálisan szembeállították egymással. E hagyomány szerint a szexualitás akadályozza a spirituális emelkedettség elérését. Ez rengeteg tudatalatti elfojtást, bűntudatot, torzulást, gátlást eredményezett.

“A nők levetkőzhetik a gátoltságot, és birtokába juthatnak eddig elzárt erőforrásaiknak, amellyel életüket, környezetüket a maguk teljességében gazdagíthatják.” – Gina Ogden

A kundalini és a tantra jóga elmélete és gyakorlata szerint a legősibb energia elnyomása a kreativitást, a teremtőerőt, a bizalmat, határozottságot, az öröm megélésének képességét veszi el az embertől.
Yogi Bhajan szerint nem kell cölibátusban élnünk ahhoz, hogy spirituális élményekben lehessen részünk.
A kundalini jógában, mint művészetben és tudományban alapelv, hogy a szexualitás megélése fontos a spirituális élményekhez jutáshoz .
A kundalini jóga eszközei, a testgyakorlatok, a pranayama, a meditációk segítenek ezt az ősi energiát felemelni a felsőbb csakrákba, kiegyensúlyozva azokat, magasabb tudatosságba emelve lényünk egészét.
Ha fizikailag, érzelmileg, és mentálisan kiegyensúlyozottak vagyunk, képesek vagyunk őszinte, tudatos, szeretetteljes, magas rezgésű kapcsolatokat létesíteni, képesek vagyunk nyitottan, örömtelien, könnyeden, őszintén élni az életet.

Olyan kriyákat és meditációkat választottam, melyek segítenek megerősíteni magadban a NŐt.

Időpontok:
2016. március 29-én kezdődően 7 héten át minden kedden és csütörtökön várlak Benneteket! Mindkét napon azonos a program, és lehetséges átjárás a csoportok között!

Élő zenével kísért alkalmakat is tervezek. :)

kedd: 18:30-20:30
csütörtök: 9:30-11:30
csütörtök: 18:30-20:30

Első alkalmak:
2016 március 29. 18:30-20:30
2016 március 31. délelőtt és 18:30-20:30

Helyszín: Lélekműhely108

Kérlek, hogy március 24-ig emailben jelezd, ha jönnél!
hanna.hearth@gmail.com

Szeretettel várlak. SatNam!
Hanna