Szeretve lenni – kundalini jóga workshop  2015. 05. 02.

Szeretve lenni – kundalini jóga workshop 2015. 05. 02.

„… Az utolsó pillanatban járunk. A Tanítás azt mondja, hogy nem tőlünk függ, hogy mit tanulunk, az viszont igen, hogy az öröm, vagy fájdalom révén tanuljuk-e meg.  Mindenképpen megtanuljuk majd szeretni egymást, de csak rajtunk múlik, hogy a békén, vagy a fájdalmon keresztül.
Ideje, hogy végre teljesítsük küldetésünket, ami nem más, mint a Földön élni és a Mennyország gondolatait gondolni. Így válik eggyé, Ég és Föld, többé nem különülnek el egymástól.”- Marianne Williamson: Visszatérés a szeretethez.

Ragaszkodunk, félünk, ítélkezünk, minősítünk, irányítani akarunk. A bizalom fénye megtépázódott legtöbbünk életében,  jól bezárkóztunk és „szűk-ségben” éljük az életünket. Azt hisszük, hogy sok gonddal küszködünk, hogy nehézségekből áll az élet, de valójában csupán „a szeretet megtagadása az egyetlen probléma, és a szeretet magunkhoz ölelése az egyetlen megoldás.”

Van választás! Mindig van. Ha elkezdjük feloldani és kihordani életünkből a korlátozó gondolatokat, negatív képeket és meggyőződéseket, teret engedünk annak, ami a lényegünk, az esszenciánk.Teret engedünk a Szeretetnek.

Ha a Szeretetet  választjuk a félelem helyett, megtapasztalhatjuk a végtelen teremtő erőt, a bőséget, az örömöt és a csodákat.

A nap folyamán tisztítjuk a tudatalatti korlátozó mintákat, és tovább tágítjuk a határainkat, hogy képessé váljunk  a Szeretet befogadására.

A kundalini jóga ősi, titkos tudáson alapuló tudomány és művészet, melyet a 60-as évek végén Yogi Bhajan hozott át Indiából a Nyugati féltekére.
Tapasztalati út, mely a minden emberben jelen lévő teremtő energiát mozgatja meg. Felébreszti a tudatosság energiáját, a Lélek fényét, a kundalinit.
A jógák királynőjének is mondják, egyesíti a hatha, laja, rádzsa jógákat, és semmi máshoz nem hasonlítható.
Gyakorlása a tudatalatti kitisztítását, a hormon – és idegrendszer megerősödését segíti. Lehetővé teszi, hogy képessé váljunk tudatosan irányítani az életünket, melyben egyre inkább az elfogadás, a szeretet és együttérzés a jellemző hozzáállás.

Mindenkinek való, aki meg szeretni erősíteni azon képességét, amivel a mai kor kihívásaival szemben megállja a helyét és örömteli, felszabadult egészséges életet kíván élni.
Eszköztárában az ászanák, a pránajama, a meditáció mellett nagy hangsúlyt kapnak a mantrák.
A kundalini jógáról a honlapon találsz bővebb információt, – bár a megtapasztalásnál egyetlen szó sem ér többet! –

Időpont: 2015. 05.02.  10:00-14:00

Helyszín : Lélekműhely 108​

Hozzájárulás: 5000 ft

A workshopot vezeti: Hanna Sukhmani Kaur – kundalini jóga instruktor

Kérlek, hogy április 26-ig e-mailban  jelezd, ha jönnél.
hanna.hearth@gmail.com

Szeretettel várlak,
Hanna