Szeress! - 7 alkalmas kundalini jóga sorozat - 2016. 11.08 - 12. 22.

Szeress! – 7 alkalmas kundalini jóga sorozat – 2016. 11.08 – 12. 22.

Ne próbáljuk többé „jónak”, vagy “rossznak” bélyegezni magunkat, hanem egyszerűen, tiszta szívvel fogadjuk el önmagunkat. Bánjunk magunkkal ugyanazzal a kedvességgel, törődéssel, és együttérzéssel, ahogy azt egy jó baráttal tennénk.„ – Kristin Neff

A természet ritmusát megfigyelve és követve, november a befelé figyelés, önvizsgálat időszaka. Egyre többször vágyunk arra, hogy a “kint”-ről a “bent”-re irányítsuk a figyelmünket. Folyamatos szembesülések, testi-lelki tisztulások időszaka ez, ráláthatunk azokra az akadályokra, melyek eltorlaszolják az utat önmagunk mélyebb elfogadása, szeretete felé.

A találkozások során tisztítjuk a tudatalatti mintákat, s törekszünk arra, hogy megerősítsük azon képességünket, mellyel mélyebb szintű, szívből jövő elfogadással öleljük körbe magunkat.
Felkészítjük magunkat a téli Napfordulóra, a Fény befogadására hogy onnantól a nappalok hosszabbodásával a belső fény, a Szeretet Fénye is növekedhessen.

” Megpihenni, a szívünkben érezni a szeretetet, és minden helyzetben arra fókuszálni – ezt jelenti a spirituális megadás. Ez megváltoztat bennünket. Elmélyültebb, tisztább, őszintébb, szeretetteljesebb emberekké válunk.” – Marianne Williamson

Erőteljes leckéket kapunk nap, mint nap, és rendszeresen állunk választás előtt, hogy minek adunk teret, energiát, a félelemnek, vagy a szeretetnek.
A szeretet ellentéte a félelem.
Ahol félelem van, ott nincs szeretet.
Ahol a szeretet jelen van, ott a félelem beleoldódik a Fénybe, és erejét veszti.

A 7 alkalom alatt megbontjuk azokat a félelembe zárt energiákat, amelyek akadályoznak önmagunk elfogadásában, és megtisztítjuk a szívünk terét.
Előkészítjük magunkat a szeretet mélyebb befogadásának képességére, az együttérzés növelésére önmagunk és mások felé.

A kundalini jóga jól ismert eszköztárából válogatunk:
pranayama, (légzésszabályozás)
ászanák, (testhelyzetek),
mudrák (kéztartások),
bandhák (testzárak),
meditációk, és mantrák.

Időpontok:
Kedd: 18:30-20:30
Szerda: 9:30-11:30
Csütörtök: 18:30-20:30

Kérlek november 3-ig jelezd emailben, ha részt kívánsz venni!
hanna.hearth@gmail.com

Szeretettel várlak,
Hanna Sukhmani Kaur