Selyemfestés

A kreativitás folyton változtatja alakját. Az egyik pillanatban ilyen, a másikban olyan formát ölt. Kápráztató szellemhez hasonlít, mely mindannyiunkban megjelenik, mégis nehéz jellemezni, mert nem tudunk megegyezni abban, hogy melyikünk mit látott abban a ragyogó villanásban. Az alkotó élet a legtöbb esetben egyenlőnek tűnik az egyszerű létezéssel, nem virtuozitás. Az alkotó élet valaminek a szeretete, olyan nagyfokú szeretet, hogy túláradása alkotó erejű. Ez nem akarat kérdése..egész egyszerűen kötelesség.
– C.P. Estes

A belülről fakadó “kötelességnek” teszek eleget, amikor életre hívok egy mandalát, vagy képet.
Szeretném neked megmutatni, hogy  milyen határtalan örömöt tud nyújtani  az alkotás. A selyemmel pedig különösen varázslatos kapcsolódni.

A mandala egy megszentelt, mágikus tér. Önmagában a világ leképeződését, és annak minden lényeges jellemzőjét hordozza. A mandala középpontja szimbolizálja a világ s egyben az alkotó középpontját. E pont soha nem mozog, de minden körülötte forog.

A mandalafestés a Középhez való kapcsolódás, a meditáció egyik élvezetes eszköze.

A korábbi alkotásaimból összeállított válogatás itt látható:

Rendszeresen tartok 1 napos mandalafestő alaptanfolyamot, melyek során megtanulunk szerkeszteni, mintát rajzolni, és megalkothatod saját mandaládat. Ismerkedünk a selyemmel, színekkel, színkörrel, technikákkal.

A következő tanfolyam időpontja:

2019. november 24.  9:00-16:00

Kérlek, 2019. november 1-ig jelezd, ha jönnél, további információt a jelentkezőknek küldök.

hanna.hearth@gmail.com

Szeretettel várlak!

Hanna

 

További képeket Facebook oldalamon találhatsz: