Meditációs szerda sorozat - 'Mennyei kommunikáció' - mantra és mozgás  2016. 05. 11.

Meditációs szerda sorozat – ‘Mennyei kommunikáció’ – mantra és mozgás 2016. 05. 11.

A mennyei kommunikáció zenére végzett mozgásos meditáció, mely része a Yogi Bhajan által tanított kundalini jógának.

Yogi B. szerint a mennyei kommunikáció gyakorlása a leggyorsabb és leghatékonyabb út, hogy megszabaduljunk a stressztől, a szorongástól, a félelmektől, az aggodalomtól és neurózistól. Gyakorlása felemeli a Lelket miközben örömteli találkozást élünk meg a Végtelennel és önmagunkkal.

Különlegessége abban rejlik, hogy Yogi Bhajan nem adott meg speciális mantrákat, mudrákat, mozdulatokat a meditációhoz. Ráhangolódva a zenére és a mantrára, szabadon alkothatjuk meg a mozgást, melyben a karok és kezek mozognak, mintha táncolnának.
A mozdulatok határozottak, vagy áramlóak, és ismétlődnek a mantra és zene ritmusára.
A fókusz a felső háromszögön van, a karok mozgatásával aktiváljuk a 4.5.6.7 csakrákat . Az ujjak mozgása által növekszik a prána, az életerő, elűzi a stresszt és harmonizálja az agyféltekéket.
A mennyei kommunikáció kiemel a depresszióból, erősíti a kisugárzásodat, és hozzákapcsol a természetes kreativitás és bőség forrásához.
Mély légzéssel végezzük a gyakorlást, mozgás közben zengetjük a mantrát, vagy csendben, csak a mozdulatok énekelnek.
A mennyei kommunikáció egy dinamikus, könnyen megtanulható, és élvezetes meditációs forma, mellyel gyógyítjuk magunkat, és testi-lelki-szellemi harmóniát teremtünk magunkban.
.
„Celestial Communication is the greatest wonder food for the body: healing, bringing mental intelligence and creativity, and uplifting the soul and the inflow of the spirit.” – Yogi Bhajan

forrás. http://www.celestialcommunicationwithadarsh.com/about-celestial-communication.html

Havonta egy szerda este mélyülünk bele ebbe a különlegesen élvezetes és hatékony formába.
Egy este egy mantrával foglalkozunk. Rövid pranayama után megtanuljuk a mantra szövegét, zengetjük, és összekapcsoljuk a megalkotott mozdulatokkal.

Időpont: 2016.05. 11. 18:30-20:00

Hozzájárulás: 2000 ft

Kérlek, hogy május 7-ig jelentkezz e-mailben. Köszönöm.
hanna.hearth@gmail.com

Sat Nam!

Hanna Sukhmani Kaur