Lélekvirág női elvonulás a Balaton-felvidéken  2017. 08. 20-23.

Lélekvirág női elvonulás a Balaton-felvidéken 2017. 08. 20-23.


Eltávolodni a megszokott tevékenységedtől, kimozdulni a megszokott környezetedből, kilépni a megszokott gondolati sémáidból, fellélegezni, újratölteni a lemerült energetikai készledet, újra kapcsolódni a Lelkeddel.

Mindezeket adja egy elvonulás.

A Lélekvirág elvonulás 4 napja alatt a kundalini jóga és a belső gyermekkel való találkozás csodálatos hatásai ötvöződnek majd egy gyönyörű helyen – Vászoly nevű településen – a Balaton-felvidéken.

– Kapcsolódás a benned élő gyermekkel, “Belső-Gyermekeddel”,

azzal a gyermekkel, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, a “Belső-Gyermeked”, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed – azt az elvonuláson meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad – és ez a kulcsa mindennek…

– Kundalini jóga gyakorlatokkal, mantrákkal és meditációval hatolunk lelkünk mélyére egy mélyebb kapcsolódásért, és Igaz Önvalónkkal való találkozásért.

Az elvonulást nőknek alkottuk meg, magunk között leszünk, a bennünk élő női energiákat fogjuk erősíteni.

Kis csoportban leszünk, 9 fő tud jelentkezni, így ha érzed a hívást, javasoljuk, jelentkezz mihamarabb, hogy a helyed biztosítva legyen.

IDŐPONT:
2017. augusztus 20-23. (4 nap, 3 éj)

További részleteket itt találsz: http://onfejlesztotreningek.hu/lelekvirag-elvonulas-balaton-felvidek

VÁRUNK SZERETETTEL ♥
Vanda és Hanna

————————–

Mátrai Vanda
coach, önismereti tréner
web: www.matraivanda.hu
email: info@matraivanda.hu

Hanna Sukhmani Kaur
kundalini jóga instruktor /KRI/ rekreációs segítő
e-mail: hanna.hearth@gmail.com