Legmélyebb elfogadás és együttérzés - kundalini jóga ws. 2015. 11.24 -12.17.

Legmélyebb elfogadás és együttérzés – kundalini jóga ws. 2015. 11.24 -12.17.

Ne próbáljuk többé „jónak”, vagy “rossznak” bélyegezni magunkat, hanem egyszerűen, tiszta szívvel fogadjuk el önmagunkat. Bánjunk magunkkal ugyanazzal a kedvességgel, törődéssel, és együttérzéssel, ahogy azt egy jó baráttal tennénk.„ – Kristin Neff

A természet ritmusát megfigyelve és követve, november a befelé figyelés, önvizsgálat időszaka. Egyre többször vágyunk arra, hogy a “kint”-ről a “bent”-re irányítsuk a figyelmünket.

Folyamatos szembesülések, testi-lelki tisztulások időszaka ez, ráláthatunk azokra az akadályokra, melyek eltorlaszolják az utat önmagunk mélyebb elfogadása, szeretete felé. Mert szeretni nem tanulunk, hanem az akadályokat bontjuk le, melyek útját állják az áramlásnak.
A találkozások során tisztítjuk a tudatalatti mintákat, s törekszünk arra, hogy megerősítsük azon képességünket, mellyel mélyebb szintű, szívből jövő elfogadással öleljük körbe magunkat. Felkészítjük magunkat a téli Napfordulóra, a Fény befogadására hogy onnantól a nappalok hosszabbodásával a belső fény, a Szeretet Fénye is növekedhessen.

Erőteljes tisztító, stresszoldó, valamint szívnyitó kriyák, elfogadást segítő mantrák és meditációk,  lesznek a segítő eszközeink.

“Nem fogsz tudni megszabadulni sem a félelmeidtől, sem a fájdalmaidtól, bármilyen erőfeszítést is teszel, mindaddig, amíg meg nem bocsátasz önmagadnak. Csak bocsáss meg önmagadnak!” Yogi Bhajan

Helyszín:
Lélekműhely108

Időpontok:
kedd: 18:30-20:30
csütörtök: 9:30-11:30 és 18:30- 20:30

Ez alatt a 4 hét alatt bármelyik időponthoz csatlakozhatsz.

Hozzájárulás:
2000ft

A workshopot vezeti:
Hanna Sukhmani Kaur – kundalini jóga instruktor

Bejelentkezést nov. 22.-ig kérek a
hanna.hearth@gmail.com címen

Szeretettel várlak,
Hanna