"Holisztikus Újjászületés” Elvonulás Balin – Jóga, Művészet, Kultúra, Spiritualitás 2018. 03. 05-20.               10.01-10.15.

“Holisztikus Újjászületés” Elvonulás Balin – Jóga, Művészet, Kultúra, Spiritualitás 2018. 03. 05-20. 10.01-10.15.

Időpont: 2018. Március 5. – Március 20.   14 éjszaka (+ utazás)

Balira sok út vezet. Balinak sok arca van. Mi azt a Balit mutatjuk meg, amelyet önmagadban is megtalálhatsz. A külső helyszínek belső képekben élnek majd tovább és hazatérvén erőt és örömöt adnak majd a hétköznapokban is.

Az újjászületés titka, hogy saját lelkünk ismeretlen területeit fedezzük fel. Egy nép kultúráján, művészetén, spirituális világán keresztül saját lelkünkkel is kapcsolódhatunk, hiszen a lélek világa
univerzális. Ehhez a kapcsolódáshoz és megértéshez segít hozzá az elvonulásunk.

Legigazabb Önvalónk kibontakozása ahhoz a folyamathoz hasonló, ahogyan a hernyó válik pillangóvá.
A hernyó néhányszor levedli a “bőrét”, mielőtt megérzi az idejét a végső minőségi átváltozásnak, amikor pillangóvá változik. Ekkor elvonul a külvilágtól, bebábozódik és a belső átalakulási folyamat eredményeképpen újjászüli önmagát egy magasabb rendű lényként.
A pillangó a lélek útjának kibontakozását mutatja, emiatt a belső út miatt mennek az emberek zarándokutakra, emiatt vonulnak a szerzetesek kolostorba.

A “Holisztikus Újjászületés Balin” programunk valójában a lélek útját segíti a valódi utazással párhuzamosan. Balin keresztül saját belső világodat ismerheted fel, és magadon keresztül Balit is felfedezheted.
A két hetes külső-belső út által nem leszel más, csak jobban az, aki vagy. Az a csodálatos lény, aki maga a kibontakozó pillangó.
Az elvonulás komplex testi-szellemi-lelki töltődést és megújulást kínál.
Nem csak csodás helyszíneken fogunk tartózkodni, de egy személyes belső utat is végigjár a résztvevő a trópusi sziget gazdag kulturális, művészeti, vallási hagyományainak megismerésén keresztül, melyhez a jóga is társul.
A Kis Világ (az Ember) és a Nagy Világ (Természet) megfelelése és összehangolása kulcsszerepet játszik a balinéz hitvilágban és gondolkodásban, épp így az elvonulás kialakításában is.

Minden elvonulás egy kicsit másképp zajlik, mint a korábbiak, és a helyi aktuális ünnepek, ceremóniák, lehetőségek is formálják. A résztvevőknek maguknak is van lehetősége a saját Útjuk alakítására. A szervezett keretek mellett egyéni szabadságoddal is élhetsz, így tőled is függ, hogy mit kapsz az elvonulástól.

Az elvonulás szellemi háttere a védikus világnézeten nyugszik, amely a hindu kultúrák és számos mai modern spirituális irányzat alapja.

Az alábbi programokra számíthatsz a 2018. márciusában:
HOLISZTIKUS ÚJJÁSZÜLETÉS BALIN

Tarts velünk, ha megszólítva érzed magad!

Várunk szeretettel!
Király Mónika
Hanna Sukhmani Kaur

A komolyan érdeklődőknek részletes programtervezetet és fizetési ütemezést küldünk.

Az elvonulás-utazás abból az elgondolásból született, hogy egy olyan komplett testi-szellemi-lelki feltöltődést nyújtson azoknak, akik Balit mélyebben szeretnék megismerni, amely nem csak egy trópusi utazást jelent a világ egyik legvarázslatosabb szigetére, hanem egy belső út végigjárását is jelenti, így téve a különleges élményt még maradandóbbá.
Bali többek között szörfösök és búvárok paradicsoma is, ám különleges vonzereje mágikus világában rejlik. Nem csoda, hogy a művészetek és istenek szigetének tartják, a trópusi szigeten az isteni jelenlét és a láthatatlan világgal való kapcsolat a művészeteken és vallási rituálékon, ceremóniákon, ünnepeken keresztül teremt egyedi atmoszférát.

Bali titokzatos világának megismerését, a programok kialakítását és szervezését, és a külső utazás belső úttal való összekötését Király Mónika – https://manioka13blog.wordpress.com/rolam/ álmodta valósággá.
2013 óta tartózkodik a szigeten, és azóta törekszik Bali mélyebb megismerésére. Az utazás programját az eltelt idő alatt személyesen megtapasztalt legjobb, legérdekesebb, Bali karakterét leginkább megmutató, vagy legszebb helyszínek vagy témák alakították.
A sziget gazdag szimbolikus világa inspirált arra, hogy az utazásokat a saját belső világunkkal is tudatosan összekapcsoljuk, és lehetőséget adjon arra, hogy ne csak a látható, de Bali láthatatlan világát is megtapasztaljuk.
Emellett a bőséges szabadidő keretében a résztvevők igényeik szerint is formálhatják az utazásukat, ehhez majd elegendő ajánlatot kapnak.

Mónival 10 éves gyakorlatunk van csoporttal való munkában és workshopok, elvonulások vezetésében.

A program szerves része a kundalini jóga is, mely az utazás programjával összehangolt válogatott gyakorlataival képes a bennünk szunnyadó energiák felébresztésére, és az autentikus önmagunk mélyebb megtapasztalására.
Erről itt olvasható információ:
http://lelekmuhely108.hu/kundalini-joga/mi-a-kundalini-joga/

Szeretettel várunk!