Hagyd beindulni, engedd áramolni az Életedet! – kundalini jóga ws. 02.22. - Győr,     02.28. - Bp.

Hagyd beindulni, engedd áramolni az Életedet! – kundalini jóga ws. 02.22. – Győr, 02.28. – Bp.

Február 1-ével IMBOLC télbúcsúztató ünnepével fordul az évkerék, a természet eddig alvó állapotából kezd ébredezni.

Bár nem volt hosszú és kemény a tél, de a látszólagos mozdulatlanság, a rövid nappalok, a fény hiánya megviselt testileg-lelkileg. Ahogy a fagyosság enged, úgy kezdenek áradni a vizek, úgy kezd kiolvadni a lelkünk, s elkezdődik a rendrakás, a számvetés .

Ideje, hogy testi-lelki tisztulással tápláljuk és mozdítsuk magunkban az életerőt, készülve tavasz beköszöntére. Korábban elvetett ötletmagjaink lassan kicsíráznak és a növekvő fény tápláló erejében növekedésnek indulnak.

Az Együtt-Lét során megtámogatjuk ezt a természetes folyamatot a már ismert eszközökkel. Testi-lelki-szellemi megújulás részesei leszünk.

A kundalini jóga ősi, titkos tudáson alapuló tudomány és művészet, melyet a 60-as évek végén Yogi Bhajan hozott át Indiából a Nyugati féltekére.
Tapasztalati út, mely a minden emberben jelen lévő teremtő energiát mozgatja meg. Felébreszti a tudatosság energiáját, a Lélek fényét, a kundalinit.
A jógák királynőjének is mondják, egyesíti a hatha, laja, rádzsa jógákat, és semmi máshoz nem hasonlítható.
Gyakorlása a tudatalatti kitisztítását, a hormon – és idegrendszer megerősödését segíti. Lehetővé teszi, hogy képessé váljunk tudatosan irányítani az életünket, melyben egyre inkább az elfogadás, a szeretet és együttérzés a jellemző hozzáállás.

Mindenkinek való, aki meg szeretni erősíteni azon képességét, amivel a mai kor kihívásaival szemben megállja a helyét és örömteli, felszabadult egészséges életet kíván élni.

Eszköztárában az ászanák, a pránajama, a meditáció mellett nagy hangsúlyt kapnak a mantrák.

Időpont: 2015. 02.22. 10:00-14:00

Helyszín : Győr Virasana Jógastúdió

 

Időpont: 2015. 02.28. 10:00-14:00

Helyszín: Bp. Lélekműhely108

Hozzájárulás: 5000 ft

A workshopot vezeti: Hanna Sukhmani Kaur – kundalini jóga instruktor

A budapesti workshopra bejelentkezést február 21-ig kérek.

hanna.hearth@gmail.com

Szeretettel várlak,

Hanna