Masszázs

Polinéz masszázs

Ringatóztál már a tenger hullámain?
Érezted, ahogy a hűs víz simítja a testedet és Te csak átadod magad és érzed a megtartó erőt?
A masszázs lágyan belemélyít a Lelked csendjébe, és egyszerűen visszavezet ahhoz a természetes létállapothoz, amelyben időzve minden Egy-szerű és természetes.

 Határozottan megélheted, hogy végtelenül szabadon áramlik az életenergia tested minden sejtjében, könnyű és szabad vagy.

Fizikai szinten:

-hatékony segítséget nyújt az izmokban, ízületekben eltárolt méreganyagok fellazításában, kisebb mozgásszervi diszharmónia korrigálásában, az öngyógyító erők felerősítésében

Lelki szinten:

-oldja a belső feszültségeket, szorongást, stresszes állapotokat

Választható:

Teljes testmasszázs 60 perc, 90 perc

Hát-nyak váll masszázs 30 perc

Fejmasszázs 30 perc

Bővebb információért, időpontért kérlek küldj emailt:
hanna.hearth@gmail.com

 

Holistic pulsing – Test-Lélek ringatás:

„Semmire sincs jobban szüksége a világnak ahhoz, hogy meggyógyuljon, mint a gyengédségre.” -Tovi Browning

Képzelj magad elé egy szelíden áramló folyót, egy kirobbanó erővel zúduló vízesést, a tengert, amint finoman fodrozódik a felszíne, vagy ahogy hullámokat indít a part felé. A víz gyönyörűen mutatja meg nekünk milyen a valódi erő. Olykor szelíd, máskor mindent elsöprő, megtisztító, mikor mire van szükség.

A Holistic pulsing ősi ausztrál  technika, mely kezelés során folyamatosan finoman, ringatjuk a testet, gyengéden lazítjuk az izmokat és áramlásba hozzuk a blokkolt energiát. A ringató mozgás felébreszti a sejtemlékezetet és gyengéden beindítja, illetve felerősíti az önregeneráló erőket, ezáltal oldódnak a blokkok. Ez a folyamat éppolyan lágy és erőteljes, mint a víz.

A kezelés során, a finom és erőteljesebb ringató mozdulatok úgy hatnak a test egészére, mint a tóba dobott kavics. Egy pontból kiindulva koncentrikus körökkel haladva finoman szétterjed a hullám. Ha akadályba ütközik, ott megtörik a hullám, és megáll az áramlás. Ugyanígy, a testünkben is, ha keménység, blokk állja útját az áramlásnak, megtörik a harmonikus működés.

A kezelés célja az, hogy a leblokkolt, megkeményedett energiákat újra mozgásba hozzuk, az áramlásból kirekesztett részeinket újra egyesítsük. A folyamat nagyon gyengéd, minden erőltetéstől mentesen maximálisan alkalmazkodik a ringatott személy ritmusához. Valójában annyi történik, hogy visszaáll a Rend testben és a Lélekben olyan módon és ritmusban, ahogy a ringatott megengedi. Ez a gyengédség hatalma.

Milyen esetekben nyújt segítséget?

-stresszes, kimerült állapotban

-mozgásszervi panaszok esetén,

-félelmek oldásában,

-jótékony hatással van a sebgyógyulásra, a műtétek utáni regenerálódásra,

A kezelés ruhában, masszázságyon történik, és 40-60 percig tart. Bárki számára ajánlott, aki szereti a gyengéd érintéseket és igényli a maximális, odaadó figyelmet.

Gyermekek és kismamák számára is ajánlott.

Bejelentkezés:

hanna.hearth@gmail.com