Gyógyító érintés

Ringatóztál már a tenger hullámain?
Érezted, ahogy a hűs víz simítja a testedet és Te csak átadod magad és érzed a megtartó erőt?
A Gyógyító Érintés lágyan beleringat a Lelked csendjébe, és egyszerűen visszavezet ahhoz a természetes létállapothoz, amelyben időzve minden Egy-szerű és természetes.

Talán csak meg szeretnéd tapasztalni az élményt, talán életedben lévő elakadásokat szeretnél meglazítani és tisztítani. Mindegy, milyen szándékkal jössz, egy biztos, hogy hatással lesz testedre-lelkedre.

Ahogy feloldódnak a testedben felhalmozott elakadások, úgy szabadul fel lényed esszenciája a Lelked és tágulsz bele egy újabb tudatosságba.

Lelked csendjében találkozhatsz a végtelen Szeretettel és az abból kinyíló valódi Örömmel. Határozottan megéled, hogy végtelenül szabadon áramlik az életenergia tested minden sejtjében, könnyű és szabad vagy.

A Gyógyító Érintés a szakrális polinéz masszázsokból (Ma-uri, Lomi Lomi Nui), valamint az ezek alapját képező Huna filozófiából táplálkozik. Finom érintések, simítások és határozott nyomások váltják egymást attól függően, hogy mit kér a tested.

Minden egyes masszázs egy olyan belső utazásra hív, ahol kapcsolatba kerülhetsz a Benned élő Bölccsel, Gyógyítóval, Varázslóval.

A harmonizáló masszázs 60 perces, ha “dolgozni szeretnél magadon”, akkor 90 percet szánj magadra a napodból.

Szeretettel várlak!

Hanna

Bejelentkezés után tudunk időpontot egyeztetni:
hanna.hearth@gmail.com