Flow Jóga kedd reggelente Anitával

Flow Jóga kedd reggelente Anitával

✬✬Sok szeretettel várlak kedd reggelente egy dinamikus, mégis pihentető jógaórára!✬✬

✬A testednek: fejleszti az erőnlétet, az egyensúlyt és a hajlékonyságot, javítja a vérkeringést és az anyagcserét, segít kiegyensúlyozni a hormonháztartást.

✬A lelkednek: csökkenti a minket érő stressz hatásait, ellenállóbbá tesz a mindennapi kihívásokkal szemben és lehetőséget ad arra, hogy másfél órán keresztül csak rólad szóljon minden, te legyél a főszereplő.

✬Minden óra végét egy rövid masszázzsal zárjuk.

✬Időpont: Kedd 9:00-10:30
✬Ár: 2800Ft / alkalom vagy 10.000Ft / 4 alkalmas bérlet (5 hétig érvényes)

Bejelentkezést emailen kérek:

anita.n.kajor@gmail.com

✬✬ Gyere, próbáld ki! Várlak sok szeretettel!
Anita✬✬

Anitáról:

A jóga 17 éve az életem része.  Több irányzatot kipróbáltam, sok utat bejártam. Volt, hogy eltávolodtam tőle, de valahogy mindig vissza-visszataláltam a jóga végtelen bölcsességéhez. Átsegített sérüléseken, stresszes életszakaszokon, és velem volt jóban-rosszban. A sok változás közepette egy biztos pont.

Az évek során kialakult, hogy a dinamikusabb, lendületes stílus az, ami a hozzám közelebb áll, és így kezdtem el komolyabban foglalkozni a vinyasa flow és az Ashtanga jógával.

2014-ben Indiába utaztam, hogy a tudásomat mélyítsem és elvégeztem az oktatóképzést. Azóta folyamatosan tanítok, és amikor csak tehetem képzem magamat. Idő közben elvégeztem az AcroYoga oktatóit is, és nemrég tértem haza Thaiföldről, ahol a thai jóga masszázs rejtelmeiben merültem el.

Az óráimba szeretek belevinni elemeket különféle stílusokból, van, hogy partner munka is helyet kap, és minden órát egy rövid masszázzsal zárunk. Fontosnak tartom, hogy olyan légkört teremtsek, ahol mindenki biztonságban, elfogadottságban és kényelmesen, jól érzi magát, ugyanakkor megkapja azokat a kihívásokat, amelyekre készen áll. Egy hely, ahol elvárások nélkül önmaga lehet mindenki, és megtanulhat összekapcsolódni a testével és megérteni annak nyelvezetét.

Ha motivációra van szükséged, akkor segítek tágítani a határaidat, ha térre és lassabb lépésekre, arra is lehetőség nyílik. Az ászana gyakorláson felül az órákon helyt kap a meditáció, a tudatos jelenlét és légzésgyakorlatok. és masszázs.

Nagyon sok szeretettel várlak, gyere, gyakoroljunk együtt!