Bontsd le az ellenállásokat, és teremts könnyed ÚJ évet! - Kundalini jóga workshop                      2015. 01. 24.

Bontsd le az ellenállásokat, és teremts könnyed ÚJ évet! – Kundalini jóga workshop 2015. 01. 24.

Bizonyára sokan érezzük, hogy ez az új év hatalmas lendülettel, régit elsöprő energiával robbant be. Azt tapasztalom, hogy akkor teszem helyesen, ha megadom magam és megengedem , hogy vigyen magával a lendület.

Kedvenc mantrám ebben az időszakban: Elengedem, engedem hadd menjen, megbocsátok, megadom magam.

Kiss Balázs Kunó által közzétett égi üzenet  “talált ma meg” és az írás inspirálta a  workshopot, ahová szeretettel várok minden „régi”  és új gyakorolni vágyót.

“Egy korszakalkotó konstellációról kell most írnom, amely hónapokon keresztül közvetít üzenetet számunkra. Ez a Plútó–Holdcsomópont kvadrát, amelynek gyakorisága évtizedes nagyságrendű. Amúgy is végletes időket élünk, ám ezekben a hetekben sok minden megmozdul a világ eseményeinek színterén is. A Plútó egy messianisztikus égitest, ami azt jelenti, hogy nagy jelentőségű, ám lassú folyamatok jelölője. A mindennapi életünkben nem igazán érzékeljük a hatását, csak utólag látjuk, hogy egyik hónapról a másikra mégis hatalmas dolgok történtek velünk. A Plútó a minőségi átalakulás szimbóluma, amikor GYÖKERESEN változik meg valami. Szokás a halál, elmúlás szimbólumának is tartani, de persze most nem a halálra kell gondolni, hanem változásokra, amelyek során mintha újjászületnél. Nem is érted hogyan, de egyszer csak alig ismersz már magadra, és nem érted hogyan működhettél valaha is másképp. Összefoglalva: ebben a hónapban a régi mintáid gyökeres átalakuláson mennek keresztül – ha megengeded. Ha ellenállsz, akkor erővel és erőszakkal jön létre a változás, esetleg egy sokkal fájdalmasabb módon, de ha elébe mész az eseményeknek, akkor szinte röpíteni fog ez az energia. “ – Kiss Balázs Kunó-Csillagleső

Erőteljes kriyára, mantrameditációra és “mennyei kommunikációra” készüljetek!

A kundalini jóga gyakorlása a tudatalatti kitisztítását, a hormon – és idegrendszer megerősödését segíti. Lehetővé teszi, hogy képessé váljunk tudatosan irányítani az életünket, melyben egyre inkább az elfogadás, a szeretet és együttérzés a jellemző hozzáállás.

Mindenkinek való, aki meg szeretni erősíteni azon képességét, amivel a mai kor kihívásaival szemben megállja a helyét és örömteli, felszabadult egészséges életet kíván élni.
Eszköztárában az ászanák, (tesstartások) a pránajama, (tudatos légzés), a meditáció mellett nagy hangsúlyt kapnak a mantrák.

Időpont: 2015. 01. 25. 10:00-14:00
Helyszín: Lélekműhely 108
Hozzájárulás: 5000 ft

Kérlek, január 20-ig jelezd e-mailben, ha jönnél:

hanna.hearth@gmail.com

Szeretettel várlak,
Hanna