7 csakra 7 mantra kundalini jóga sorozat    2018. 06. 05.-07.19.

7 csakra 7 mantra kundalini jóga sorozat 2018. 06. 05.-07.19.

7 csakra, 7 mantra, 7 alkalom az energiák harmonizálására a tudatosság és szeretet fényének erősítésére.

„Semmi sem érkezik kívülről, minden ott van Benned. Te vagy önmagad teljességének tárháza.” – Yogi Bhajan

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni a szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba.

“Minden kimondott szavunkkal, és minden gondolt szavunkkal teremtünk. Amikor egy mantrát zengetünk, azt választjuk, hogy annak a szótagjaiban rejlő pozitív erőt hívjuk segítségül. Legyen az a jólétért, elménk békéjéért, intuíciónk erősítéséért, vagy a mantrákban rejlő számtalan egyéb jótékony hatásért, azzal, hogy egyszerűen zengetjük, olyan rezgéseket hozunk mozgásba, melyeknek hatása lesz. Valójában nem számít, hogy értjük-e a hang jelentését, vagy sem.”- Shakti Parwha Kaur Khalsa

Hagyományos érzékszerveinkkel fel nem fogható energiaközpontok gondoskodnak arról, hogy életenergiánk eljuthasson testünk-lelkünk minden egyes kis zugába. A csakrákkal való munka megerősít, tudatossá tesz és segíti a kihívások könnyed megélését.

A kriyák, pranayama, mantrák és meditáció azzal a fókusszal lesznek eszközeink, hogy tisztítsuk és erősítsük a testünket, lelkünket, a Fény akadálytalan áramlásáért, a jól-létért.

A kundalini jóga gyakorlása harmóniába hozza tested energiarendszerét, tisztítja a tudatalattit ezáltal tudatosabb és kiegyensúlyozottabb élethez segít hozzá.
Minden alkalommal erőteljes, hatékony kriyákat és a csakrához tartozó, azt erősítő mantrát zengetünk annak érdekében, hogy az energetikai központjaink megtisztuljanak és emeljük a rezgésszintünket.
Ahogy tisztulunk és tágulnak a határaink egészségesebben működik a fizikai testünk,
az elfogadásra és szeretetre való képességünk megnövekszik és egyre mélyebb tudatossággal vagyunk képesek saját életünk teremtőivé válni.

A 7 nagyobb energiaközpont: Gyökér, Szakrális, Napfonat, Szív, Torok, 3.szem, Korona csakra.
Hogy valóban el tudjuk képzelni helyüket, egy-egy belső-elválasztású mirigyhez kapcsolhatjuk őket:

Gyökér csakra – mellékvese,
Szakrális csakra – ivarmirigyek,
Napfonat – hasnyálmirigy,
Szív csakra – csecsemőmirigy,
Torok csakránk – pajzsmirigy,
Harmadik szem csakra – agyalapi mirigy,
Korona csakra – tobozmirigy

Időpont:

szerda: 9:30-11:30

Egyes alkalmakon való részvételre is van lehetőség.

Kérlek írd meg e-mailben, ha részt kívánsz venni, !
hanna.hearth@gmail.com

Köszönöm és szeretettel várlak.

Sat Nam,
Hanna Sukhmani Kaur